Ønsker å kjøpe eldre fagforeningsmerker, nåler eller pins

LO og Forbunds nåler

Jeg som jobber med denne siden ønsker å komme i kontakt med folk som vil selge, gi bort eller donere fagforenings merker. Dette er en side som tar for seg merker utgitt av Arbeiderbevegelsen i Norge. Målet er å samle og fotografere og legge ut så mye som mulig av nålene, merkene og pin som er laget i Arbeiderbevegelsen.

Siden har kommet i stand med bakgrunn i at det ikke finnes noen steder der dette er samlet og synlig på nettet i dag, så da forsøker jeg med dette nettstedet.

Hvis du har merker som du ønsker å donere eller som du tillater å ta bli tatt bilde av og lagt ut på siden, så kan du ta kontakt. Merke@merke.org Jeg er mest interessert i merker som ikke finnes i samlingen fra tidligere. Uansett har du noen merker, så send meg gjerne en e-post så kan jeg se om det er interessant.

Merker fra samlingen som det finnes få av vil ikke bli solgt eller byttet bort, merker som det er flere av vil kunne byttes bort imot merker som ikke er i samlingen. Samlingen vil ved riktig anledning bli donert til Arbeiderbevegelsen arkiv!

Sjekk hele samlingen her!

 

Merker 1 001 logo merker small

nåler innkommet 7 juni pins 25 juni 004

Legg igjen en kommentar