3 nåler fra LO organisasjonen Folkeferie er lagt til samlingen!

folkeferie-011

Folkeferie var en medlemsorganisasjon for LO forbundene som ble etablert 24.mars 1939 og ble avviklet 31.desember 2012. Typisk organisasjon som skulle gi LO medlemmer noe mer. Dette er er på samme måte som at man tidligere har drevet Bank (Landsbanken) og forsikringsselskap (Samvirke).

Formålet til Folkeferie var som navnet tilsier å tilby ferie- og fritidstilbud for LO-medlemmer. Folkeferie har eiet og drevet hoteller, formidlet feriereiser innenlands og utenlands, og også formidlet ferieopphold gjennom mange fagforeningers egne hytter og andre tilbud. Deler av innholdet er nå å finne i «LOfavør»-konseptet.

Jeg har funnet 3 nåler. En liten nål i flere farger og to nåler som er medlemsnål og 25 års nål.

Link til der du kan se flere LO nåler

 

Legg igjen en kommentar