Merke med den første Norsk Folkehjelp logoen er lagt til samlingen

Da er det lagt til et merke som mest sannsynlig er det første logo merket til Norsk Folkehjelp. Merket ble benyttet fra da Norsk Folkehjelp ble opprettet i 1939. Merket er ganske likt det som ble benyttet av Arbeider saniteten før Norsk Folkehjelp ble dannet. Merke er grønt med hvit kors og teksten Norsk Folkehjelp er skrevet i sølv. Den røde stjernen med AIF er borte og teksten Arbeider Sanitet er byttet ut med Norsk Folkehjelp. Tusen takk til John Åge Amundsen (Norsk Folkehjelp Larvik) som har bidratt til at merket er på plass.

Se alle Norsk Folkehjelp merker som er i samlingen

Norsk Folkehjelp nål fra 1939 - logoen er den første som ble benyttet. Merke til hører John Åge Amundsen

Norsk Folkehjelp nål fra 1939 – logoen er den første som ble benyttet. Merke tilhører John Åge Amundsen

Arbeidersanitet nål ( 1932-1939) forløper til Norsk Folkehjelp

Arbeidersanitet nål ( 1932-1939) forløper til Norsk Folkehjelp

Legg igjen en kommentar