Nålemerke for 20 års medlemskap fra Norsk Hotell og Restaurantarbeiderforbund avd 1 lagt til i samlingen!

Tidlig Norsk Hotell og Restaurant arbeiderforbund nål for 20 års medlemskap i avd 1 (NHRAF)

Tidlig Norsk Hotell og Restaurant arbeiderforbund nål for 20 års medlemskap i avd 1 (NHRAF)

Da er et nålemerke fra Norsk Hotell og Restaurantarbeiderforbund (NHRAF) for 20 års medlemskap i avd 1 lagt til i samlingen.

Forbundet ble etablert i 1931 og ble i juni 2007 en del av Fellesforbundet. Forbundet sentralt hadde jubileums merke for 25 års medlemskap. Forbundet hadde 3 logoer i gjennom leve tiden. Det første var et rundt merke med stjerne der det stod NHRAF og senere så forsvant «Norsk» så da fortsatte man med stjerne med HRAF før man helt på slutten før sammenslåingen med fellesforbundet lagde en ny logo. Den nye logoen ble et firkantet merke med en ring med 4 søyler med HRAF under hver søyle.

Les tidligere sak om HRAF merker.

 

Legg igjen en kommentar