Jern og Metall merke i gull for personer med tillitsverv i 25 år!

Norsk Jern og metall arbeiderforbund 25 års merke for aktiv med tillitsverv i gull (ligger i samlingen til Max)

Norsk Jern og metall arbeiderforbund 25 års merke for aktiv med tillitsverv i gull (ligger i samlingen til Max)

Da har det dukket opp noen nye merker i samlingen. Det var en tidligere samler som hadde funnet hjemmesiden min og tok kontakt og viste fram sin gamle samling av merker. Vedkommende hadde noen spørsmål også. Jeg har fått lov å bruke bilder av merkene som jeg selv ikke har, her på merkesiden. Første merke ut er et spesielt erkjentlighets merke fra Norsk Jern og Metallarbeiderforbund (nå Fellesforbundet). Merket er i gull og ble gitt til tillitsvalgte som hadde vært aktive tillitsvalgte i mer enn 25 år. Merket er laget hos Karat a/s. Takk til Max for at jeg kan benytte bilder av merker som ligger i hans samling.

Fellesforbundet har videreført dette merket og under kan du se hvordan dagens merke ser ut.

merker fra Karat 078

Fellesforbundet 25 års merke for aktiv med tillitsverv (Merket ligger i Karat sin samling)

Legg igjen en kommentar