Da har et sjeldent Norsk Folkehjelp 10 års jubileums merke (1939 – 1949) blitt lagt til i samlingen

Norsk Folkehjelp 10 års jubileums merke 1939 - 1949

Norsk Folkehjelp 10 års jubileums merke 1939 – 1949

Det er langt mellom hver gang man finner gamle Norsk Folkehjelps merker, men denne gangen er det en riktig godbit. jeg har aldri sett dette merke i virkeligheten, men har sett det på gamle bilder og trykksaker. Den nye nålen som er lagt til i samlingen er Norsk Folkehjelp sin første jubileums nål fra 1949. Det er markeringen av at Norsk Folkehjelp er 10 år.

Nålen er litt større enn de vanlige nål og jakkemerkene fra Norsk Folkehjelp denne nålen er på 2,5 cm mens de andre nålene fra denne tiden er på 1,5 til 2,0 cm. Uansett det er veldig flott å ha fått denne nålen på plass i samlingen. Under her ser du noen andre gamle nåler fra Norsk Folkehjelp og vil du se alle nålene så kan du likke på lenken under

Alle nåler fra Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp nål fra 1939 - logoen er den første som ble benyttet. Merke tilhører John Åge Amundsen

Norsk Folkehjelp nål fra 1939 – logoen er den første som ble benyttet. Merke tilhører John Åge Amundsen

Norsk Folkehjelp nål 50 - 60 tallet

Norsk Folkehjelp nål 50 – 60 tallet

Norsk Folkehjelp nål fra 50 - 60 tallet

Norsk Folkehjelp nål fra 50 – 60 tallet

 

 

Legg igjen en kommentar