Nyeste medlemsnål til Norsk Transportarbeiderforbund er lagt til i samlingen

Norsk Transport Arbeiderforbund medlems pin i bruk fra 2016 - gitt av Morten Hagen

Norsk Transport Arbeiderforbund medlems pin i bruk fra 2016 – gitt av Morten Hagen

Da har den nyeste medlems pinen til Norsk Transportarbeider forbund havnet inn i samlingen. Forbundet justerte på logoen sin i 2016. Det er ikke veldig store forandringer på den, men noe er det. Det tydeligste er at stiftelsesåret 1896 er kommet med. Prikkene mellom ITF er også borte. Takk til Morten Hagen som bidro til at denne kom inn i samlingen.

Under kan du se den eldste nåla jeg har fra forbundet. Det er en nål som var i bruk fra 1907 til 1917 da forbundet het Norsk Havne og Transportarbeiderforbund. Under den igjen den mest kjente versjonen av forbundets medlemsnål som var i bruk fram til 2016

Meget gammel medlemsnål Norsk Havne og Transport Arbeiderforbund i bruk 1907 - 1917

Meget gammel medlemsnål Norsk Havne og Transport Arbeiderforbund i bruk 1907 – 1917

 

Norsk Transport Arbeiderforbund medlemsnål i bruk fram til 2016

Norsk Transport Arbeiderforbund medlemsnål i bruk fram til 2016

 

Legg igjen en kommentar