Nordisk HK merke lagt til i samlingen

Nordiska hovedstadskonferensen i Helsingfors 1983. Dette var den 14:e konferansen. På merket finns de svenske, danske, norske og finske HK forbundsemblemene. Merket er gitt av Ove Theliander

Nordiska hovedstadskonferensen i Helsingfors 1983. Dette var den 14:e konferansen. På merket finns de svenske, danske, norske og finske HK forbundsemblemene. Merket er gitt av Arbetarrörelsens Minnesbibliotek i Göteborg

Dette merket er fra den Nordiska hovedstadskonferensen i Helsingfors 1983. Dette var den 14:e konferansen. På merket finns de svenske, danske, norske og finske forbundsemblemene. I Norge heter det HK Handel og Kontor I Danmark heter det Handels- og Kontorfunksjonærenes Forbund. I Finland heter det Handelsbranschens foreståndarforbund. I Sverige heter det handels.

Merket er gitt av Arbetarrörelsens Minnesbibliotek i Göteborg

Legg igjen en kommentar